Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα μοναδικά πλάνα από την προσέγγιση του Perseverance στον πλανήτη Άρη (videos)

*
Η ανθρωπότητα ζει μοναδικές στιγμές με την προσέγγιση του Perseverance στον πλανήτη Άρη και η NASA δημοσίευσε ένα νέο πακέτο videos με τις στιγμές που πλησιάσαμε στην επιφάνειά του. Ο λόγος για το σημαντικό αυτό 7λεπτο που διήρκησε η διαδικασία και που ήταν από τα πιο δύσκολα της μοναδικής αποστολής. Τα πλάνα δείχνουν το σκάφος τόσο από το πάνω, όσο και το κάτω μέρος, ενώ ήδη έχουν δημοσιευτεί και σκηνές από το σχεδόν post-apocalyptic σκηνικό. Το υλικό που έχει φτάσει ήδη στη NASA είναι 30GB με πάνω από 23.000 φωτογραφίες. Μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια.



Αν θέλετε να ακούσετε και ένα μέρος του ήχου που κατέγραψε το Perseverance στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, δείτε το παρακάτω tweet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*